RUUMILOOJAD: tegutsedes tarkuse ja kirega | to lead with passion and wisdom

Thursday, November 19, 2009

Kuidas innustada inimesi?


Elame äärmiselt põneval ajastul: ühed lahendavad päevakajalisi probleeme, teised otsivad uusi ideid, kolmandad unistavad värskest hingamisest. Üks on kindel: tulevikku vaatamine või väljakutsete lahendamine ükskõik millises valdkonnas eeldab üha enam erineva tausta, kogemuse ja valdkonna inimeste kaasamist. Sest koos on sageli sisukam, loovam, sünergilisem, edasiviivam.

Kutsume Sind osalema ainulaadses ja vaid üks kord asetleidvas Juhtimiskohvikus, kus küsime endilt:


KUIDAS INSPIREERIDA JA KAASATA INIMESI UUTE IDEEDE ELLUVIIMISEL?


Juhtimiskohvikut külastavad Chris Corrigan Kanadast ja Toke Paludan Moeller Taanist, kellel on pikaajalised kogemused erinevate kaasamisprotsesside algatamisest ja hoidmisest. Uurime, kuidas läbi kaasamise toetada õppimist, koosloomist ja loovate lahenduste leidmist oma organisatsioonis, meeskonnas ning kogukonnas laiemalt. Koosolemist rikastavad erinevad lood sellest, kuidas läbi kaasamise on saavutatud häid tulemusi - organisatsiooni strateegiline areng, inimeste pühendumus, sektoriülene koostöö, innovatsioon, võrgustike kujunemine - üle kogu maailma.


Juhtimiskohvik on inglisekeelne ning avatud 5. detsembril, 13.00-17.00 (Hotell Euroopa Konverentsikeskus, Paadi 5, Tallinn). Osalustasu 450 EEK'i sisaldab töötoa läbiviimist, materjale, kohvi-ja teepause koos kergete suupistetega.

Registreerimine siin: ja osalemisinfo juhtimiskohvik@gmail.com.


Kohtumiseni!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home